Növényi nedv analízis

Gazdálkodóként szeretnénk látni, hogy a megfelelő tápanyagutánpótlás hatására a növényeink az elvártak szerint fejlődnek és egy megfelelő növényegészségi állapot hatására hozzák az elvárt eredményeket.

Ezzel szemben egyre többet tapasztaljuk azt, hogy valami mégse stimmel. A növények lassan fejlődnek, satnyák, a színük sem az igazi, sárgák, lilák, halványak. Legyen az hideg, hősokk vagy éppen vízhiány okozta stressz. Már megtettünk mindent, de valahogy még sem sikerül elérni azt, amit valójában szeretnénk. Mi lesz ha ez így marad?

Félő, hogyha ez így folytatódik, annak súlyos következményei lesznek.

Változó időket élünk, ahol minden csepp tápanyag és víz számít. De vajon a kijuttatot tápanyagok ténylegesen felvehetőek a növényeink számára olyan mértékben, ahogy azt a forgalmazók állítják, vagy csak palira vesznek minket? Tudatosan elégítjük ki a növényeink tápanyag igényeit fejlődési stádium szerint eredményesen vagy inkább költségekbe verjük magunkat az eddigi megszokásaink szerint?

Győződj meg róla saját magad, hogy mi az, amit a növényeid tudnak hasznosítani, és ha szükséges, avatkozz be rövid időn belül növényeid egészsége érdekében.

A hiánytünetek megjelenése előtt 3-4 héttel előre tudjuk jelezni a hiánytüneteket. A mintavételtől számítva 2-5 munkanapon belül választ kapsz 23 paraméterre a legfontosabb tápelemekről, így akár egy hét leforgása alatt már be is tudsz avatkozni a kívánt eredmény érdekében.

Ellenőrizd vissza, hogy amit kijuttattál az valóban olyan mértékben hasznosult, mint ahogy azt gondoltad. Juttasd ki a tápanyagokat precízen és célirányosan!

Tudd meg, hogy a növényeidben mi kering.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk a mintavételtől a kiértékelésig, hogy egy jövedelmező termelést tudj létrehozni. Egy szakszerűen feltöltött növény hozza az elvárt eredményeket és kiheveri gyorsan a stresszes időszakokat. A hiánytünetek megjelenése előtt kezelheted a valódi problémákat és előre tudsz tervezni a stabil jövőre.

Scroll to Top